ingyenes szállítás 20 000 forint felett

14 napos méretcsere garancia

14 napos Termékcsere garancia

Amennyiben a vásárolt fehérnemű mérete nem megfelelő, a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül kérheted a termék cseréjét, amennyiben a próbán kívül nem használtad azt!

A termékcsere menete:

1. Kérlek írj egy e-mailt az info@luxusfehernemu.hu e-mail címünkre és add meg a rendelésed adatait, valamint a cserélni kívánt termék nevét, kódját, eredeti méretét és a választott új termék kódját, méretét. 

2. Amennyiben a termékcsere lehetséges, a kívánt méret rendelkezésre áll, e-mail üzenetben értesítünk a termék csere várható napjáról, ha van árkülönbözet, akkor annak mértékéről. A megrendelésedhez tartozó ELSŐ méretcserének szállítási díját cégünk viseli. A logisztikai partnerünk Csere csomagként kiszállítja a kért terméket az új méretben és egyúttal visszaszállítja az eredetileg megrendelt, visszaküldendő terméket. A termékcsere várható ideje az igény bejelentését követően legfeljebb 10 munkanap.

3. Amennyiben az eredeti terméktől eltérő kódszámú terméket kérsz csere terméknek, akkor árkülönbözet keletkezhet. A csere termék kiszállításakor utánvéttel beszedjük az árkülönbözetet. Amennyiben az eredeti terméktől olcsóbb terméket választasz, kérlek add meg a bankszámlaszámodat és a különbözetet megtérítjük a részedre.